Skip to main content

Εντάξει ο Λιβάι, προσμονή Αλμέιδα για τρεις

Ο επιθετικός της Ένωσης τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου, που πλέον περιμένει να δει τι θα γίνει με τους Βίντα, Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς.

Ευχάριστα τα νέα στην ΑΕΚ για τον Ματίας Αλμέιδα αναφορικά με τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Λιβάι ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα τη σημερινή προπόνηση της ομάδας του, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό ύστερα από περίπου τρεις εβδομάδες και δίνει μια σημαντική λύση στον προπονητή του ενόψει του απαιτητικού αγώνα της Κυριακής (2/4, 19:30), έστω κι αν δεν μπορέσει να παίξει για 90 λεπτά.

Σε αντίθεση με τον ταχύτατο επιθετικό, αύριο θα αποσαφηνιστεί η κατάσταση για άλλους τρεις παίκτες της Ένωσης, η παρουσία των οποίων στο παιχνίδι των «Δικέφαλων» είναι αμφίβολη τη δεδομένη στιγμή.

Ο Βίντα δεν επιβαρύνθηκε παίζοντας σε κάποιον από τους δύο αγώνες της Εθνικής Κροατίας για τα προκριματικά του EURO 2024, όμως υπέστη κάκωση στο γόνατο σε προπόνηση και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την Παρασκευή (31/3).

Επίσης αύριο θα γίνει γνωστό αν θα είναι τελικώς σε θέση να αγωνιστούν οι Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς, οι οποίο συνέχισαν και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα.