Skip to main content

Η Αλ Χιλάλ προσφέρει «χρυσή γέφυρα» στον Σέρχιο Ράμος

REUTERS/Stephane Mahe

Με το συμβόλαιό του στην Παρί Σεν Ζερμέν να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ο Ισπανός αμυντικός έχει την ευκαιρία να εκτινάξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Μαζί με τον 35χρονο Λιονέλ Μέσι, ο 37χρονος Σέρχιο Ράμος είναι ένας από τους βετεράνους της Παρί Σεν Ζερμέν των οποίων το μέλλον στη Γαλλία είναι πολύ αβέβαιο.

Ενώ ο Αργεντινός φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα ανανεώσει με τον Ισπανό αμυντικό;

Ο Ράμος αμυντικός λαμβάνει μηνιαίο μισθό 791.600 ευρώ σύμφωνα με την εφημερίδα Équipe, ή σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, που είναι σημαντικά χρήματα για παίκτη της ηλικίας του.

Ωστόσο, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο πρώην «βράχος» της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να αποφασίσει να μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία.

Πράγματι, η Αλ-Χιλάλ πρόσφερε στον παγκόσμιο πρωταθλητή το 2010 διετές συμβόλαιο με ετήσιο μισθό 30 εκατομμυρίων ευρώ, τριπλάσιο από αυτό που λαμβάνει στη γαλλική πρωτεύουσα, κι αυτό είναι ένα δέλεαρ που δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν.

naftemporiki.gr