Skip to main content

Ανανεώνει με τη Γιουβέντους ο Ντι Μαρία

REUTERS/Dylan Martinez

Ο Αργεντινός σταρ βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στην ιταλική ομάδα, έχοντας ανεβάσει την απόδοσή του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Γιουβέντους συνεχίζει να εργάζεται για να κρατήσει τον Άνχελ Ντι Μαρία, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των «Μπιανκονέρι» και του περιβάλλοντος του Αργεντινού άσου να συνεχίζονται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Tyc Sport, οι τελευταίες επαφές ήταν θετικές και τώρα ο Ντι Μαρία είναι πιο κοντά στην ανανέωση με τη «Βέκια Σινιόρα» ως τις 30 Ιουνίου 2024.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος στην εφετινή περίοδο, η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου άλλαξε την εμπειρία του Ντι Μαρία στο Τορίνο.

Το μέλλον και η ανανέωση της συνεργασίας του με τη «Γιούβε», επομένως, παραμένουν υποθέσεις σε καλό δρόμο, με την καθοριστική εξέλιξη να αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Οι τελευταίες επαφές με το περιβάλλον του Αργεντινού διεθνή ήταν πολύ θετικές: ο πλέι μέικερ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο και τον οποίο φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» επίσης η Μπαρτσελόνα, είναι έτοιμος να πει το «ναι» παρατείνοντας την παραμονή του στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε.