Skip to main content

Βίαιος καυγάς Περουβιανών διεθνών με την αστυνομία

Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στη Μαδρίτη ανάμεσα σε μέλη της Εθνικής ομάδας του Περού και την ισπανική αστυνομία, όταν ένας διεθνής ποδοσφαιριστής θέλησε να χαιρετίσει τους συμπατριώτες του οπαδούς.

Ενώ το Περού πρόκειται να αντιμετωπίσει το Μαρόκο απόψε (21:30) σε φιλικό στη Μαδρίτη, η κατάσταση ξέφυγε το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ αρκετών Περουβιανών διεθνών και της ισπανικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιόσιμαρ Γιοτούν θέλησε να πλησιάσει τους οπαδούς για να τους χαιρετήσει μπροστά στο ξενοδοχείο της Εθνικής και απωθήθηκε από την αστυνομία.

Μια χειρονομία που ελάχιστα εκτιμήθηκε από τον μέσο, ​​ο οποίος παρασύρθηκε φέρεται να έσπρωξε αστυνομικό ενώ οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον απομακρύνουν.

Ο Περουβιανός τερματοφύλακας Πέδρο Γκαλέσε, ύποπτος ότι χτύπησε έναν από τους αστυνομικούς στο μάτι, τέθηκε υπό κράτηση το βράδυ πριν αφεθεί ελεύθερος λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα.

Η Περουβιανή Ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης της αφέθηκε ελεύθερος «χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες», αφού προηγουμένως είχε μεσολαβήσει η πρεσβεία της χώρας.