Skip to main content

Μπέος: Φαρσοκωμωδία, αυτό δεν γίνεται σε κανένα μέρος του κόσμου

Στις δηλώσεις που έκανε στον Τύπο εξερχόμενος της συνάντησης ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος μίλησε για «φαρσοκωμωδία» και «θέατρο σκιών».

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από τη συνάντηση στην ΕΠΟ μεταξύ της διοίκησης, του Στιβ Μπένετ και των έξι ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ, επειδή είχε μια επείγουσα υποχρέωση.

Ο δεύτερος ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, που εξερχόμενος έκανε δηλώσεις, μίλησε για «φαρσοκωμωδία» κι ευχήθηκε να μην χυθούν αίματα σε αυτό το πρωτάθλημα.

«Δεν είναι ποδόσφαιρο, τόσος κόσμος, δημοσιογράφοι, αφήνετε την ώρα σας να έρθετε να πάρετε δηλώσεις για ποιο πράγμα; Αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται ούτε στο Τζιμπουτί, ούτε σε κανένα μέρος του κόσμου. Είναι μια φαρσοκωμωδία», είπε.

«Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ αλλά εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον αυτός που θα το πάρει να το αξίζει. Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Εγώ διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές, το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι, όχι εγώ», πρόσθεσε.

Όσο για τις φωνές στη διάρκεια της παρουσίας του στη συνάντηση; «Φώναξα, αντέδρασα γι΄ αυτές τις πρακτικές. Ως εκ τούτου δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο αν δεν γίνουν τομές εδώ και τώρα και παρθούν αποφάσεις. Το θέατρο των σκιών είναι εκεί μέσα».