Skip to main content

Στην Αργεντινή για τη φιέστα ο Μέσι

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Ο ηγέτης της «Αλμπισελέστε» ταξίδεψε στην πατρίδα του για τον φιλικό-γιορτή με τον Παναμά, όπου θα εορταστεί η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Στην Αργεντινή βρίσκεται από σήμερα (20/3) ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εντάχθηκε στην αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της, μετά το θρίαμβο στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Τα 63.000 εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με τον Παναμά την Πέμπτη στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ, στο στάδιο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες εξαντλήθηκαν σε δύο ώρες.

Η Ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA), η οποία έχει προγραμματίσει πανηγυρισμούς για τον εορτασμό του παγκόσμιου τίτλου της «Αλμπισελέστε», ανακοίνωσε ότι δέχθηκε περισσότερα από 130.000 αιτήματα διαπίστευσης ΜΜΕ, τη στιγμή που το κέντρο Τύπου μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 344 δημοσιογράφους.

Την άφιξη του Μέσι στην πατρίδα του χαιρέτισε στο Twitter ο πρόεδρος της AFA, Κλαούντιο Τάπια.

«Δεν τα παράτησες ποτέ. Και σήμερα, επέστρεψες στη χώρα σου ως παγκόσμιος πρωταθλητής. Καλώς ήρθες Λέο», έγραψε για τον «ψύλλο», που περίμενε το πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην καριέρα του για να προσθέσει το τρίτο χρυσό αστέρι στη φανέλα της «Αλμπισελέστε».

Ο Μέσι ταξίδεψε με τη σύζυγό του Αντονέλα και τα τρία παιδιά τους και μετά την άφιξή του μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής, στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες.