Skip to main content

«Πάρτι» της Νάπολι και στο Τορίνο

REUTERS/Massimo Pinca

Η καλπάζουσα ταξιαρχία του Σπαλέτι πέρασε από τον ιταλικό βορά με... περίπατο απέναντι στην «Γκρανάτα», της οποίας επιβλήθηκε με 4-0.

Η πρωτοπόρος της Serie A, Νάπολι, συνέτριψε την Τορίνο με 4-0 στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και πλησίασε ακόμη περισσότερο τον τίτλο, έχοντας προβάδισμα 21 βαθμών έναντι της δεύτερης Ίντερ, η οποία υποδέχεται τη Γιουβέντους αργότερα απόψε.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προηγήθηκε μετά από εννέα λεπτά, όταν το κόρνερ του Πιότρ Ζιελίνσκι βρήκε τον Βίκτορ Οσιμέν στο κέντρο της μεγάλης περιοχής κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στην κάτω αριστερή γωνία.

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια διπλασίασε το προβάδισμα των «Παρτενοπέι» στο 35΄ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε μετά από φάουλ του Κάρολ Λίνετι.

Ο Οσιμέν σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι και έφτασε τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν έξι λεπτά μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, επίσης με κεφαλιά, από σέντρα του Ματίας Ολιβέιρα.

Ο αναπληρωματικός Τανγκάι Εντομπελέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4 με το πρώτο του γκολ στη Serie A στο 68ο λεπτό, όταν ο Κβαρατσκέλια τον βρήκε στο κέντρο της μεγάλης περιοχής και ο Γάλλος διεθνής βρήκε στόχο.

Στη συνέχεια του Καμπιονάτο η Νάπολι θα υποδεχθεί την (τέταρτη) Μίλαν, ενώ η «Γκρανάτα», που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, θα επισκεφθεί την Σασουόλο μετά τη διεθνή διακοπή.