Skip to main content

Επιστροφή Φορτούνη και πρώτη κλήση Κωνσταντέλια στην Εθνική

Ο άσος του Ολυμπιακού επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ύστερα από περίπου δύο χρόνια, ενώ κλήθηκαν για πρώτη φορά οι δύο ταλαντούχοι νεαροί ΠΑΟΚ.

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας ύστερα από περίπου δύο χρόνια και η «πρώτη φορά» του ταλαντούχου Γιάννη Κωνσταντέλια ήταν οι «ειδήσεις» που βγήκαν από τις κλήσεις του Γουστάβο Πογέτ.

Κλήσεις οι οποίες αφορούν τον αγώνα Ελλάδας με το Γιβραλτάρ στις 24 Μαρτίου στην Πορτογαλία (Φάρο Λούλε) για τα προκριματικά του EURO 2024 και τη φιλική αναμέτρηση με τη Λιθουανία τρεις ημέρες αργότερα (27/3), στην OPAP Arena.

Ο επανακάμψας διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είχε φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα για τελευταία φορά στις 31 Μαρτίου 2021, σε ένα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, με τη Γεωργία.

Ακόμη, επιστρέφει ο Δημήτρης Λημνιός μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί, ενώ δεν κλήθηκε αυτή τη φορά ο Τάσος Δουβίκας.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για τους αγώνες με το Γιβραλτάρ και την Λιθουανία είναι οι:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Φορτούνης, Κωνσταντέλιας, Λημνιός, Μασούρας, Πέλκας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.