Skip to main content

Μεγάλη προσέλευση στην Έκθεση Boat & Fishing Show 2023

Η Έκθεση φιλοξενείται στο MEC Παιανίας και ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή 12 Μαρτίου.

Με σημαντική επιτυχία άνοιξαν στο MEC Παιανίας οι πόρτες της εφετινής έκθεσης Boat & Fishing Show 2023, η οποία ολοκληρώνεται αύριο (12/3).

Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας χιλιάδες φίλοι της θάλασσας έδωσαν δυναμικό «παρών», αποδεικνύοντας την αγάπη του Έλληνα για το υγρό στοιχείο.

Η έκθεση κινείται σε τρεις βασικούς άξονες: το σκάφος, το ψάρεμα και τον θαλάσσιο τουρισμό. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν μεταξύ 250 εκθετών, σε μία διοργάνωση που… φέρνει τη θάλασσα στο εκθεσιακό κέντρο.

Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά υπάρχουν περισσότερα σκάφη, φουσκωτά και πλαστικά, βάρκες για ψάρεμα, είδη αλιείας και κατάδυσης, εξοπλισμό watersports και υπηρεσίες από εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς.

Παράλληλα, με την έκθεση πραγματοποιούνται σεμινάρια και ημερίδες. Οι φίλοι της θάλασσας θα μπορέσουν να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για το νέο καθεστώς που ισχύει για τα τρέιλερ, την ηλεκτροκίνηση στα σκάφη αλλά και να παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με τη χρήση ηλεκτρονικών βοηθημάτων σκαφών αναψυχής, τεχνικές ψαρέματος, ψαροντούφεκου και ελεύθερης κατάδυσης.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα καλαίσθητα περίπτερα και να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν στον χώρο των σκαφών και της αλιείας.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, πραγματοποιείται μεγάλος διαγωνισμός με δώρο μία ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή πλώρης με ενσωματωμένο GPS & Αυτόματο σύστημα πλοήγησης.