Skip to main content

Λαβωμένος και ο ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες»

Απόρθητο κάστρο και για τον «Δικέφαλο» αποδείχθηκε η έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, που με καλή οργάνωση κράτησε τους Θεσσαλονικείς στο «μηδέν» και τους απομάκρυνε περισσότερο από την ΑΕΚ.

Μετά τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχρέωσε σε απώλεια βαθμών και τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες», με τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική να ολοκληρώνεται ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να πιέσει προς το τέλος του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να βρει τρωτά σημεία στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, που έφτασαν στο βαθμό μάλλον χωρίς μεγάλη πίεση.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία ήταν για τον ΠΑΟΚ, στο 20΄, όταν ο Τάισον βρήκε με διαγώνια πάσα τον Σάστρε, εκείνος γύρισε στον Τόμας και η προβολή του τελευταίου σχεδόν άγγιξε το αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα.

Παρόμοιο το μοτίβο και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με την κεφαλιά του Τάισον να αστοχεί στο 61΄ και τον Τσιντώτα να σταματά τον Τόμας στο 62΄, αλλά και τον Ζίβκοβιτς στο 75΄.

Μια κεφαλιά του νεαρού Τζίμα στο 86΄ βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του ΠΑΣ, που πάντως στάθηκε τυχερός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν είδε το σουτ του Μπίσεσβαρ να καταλήγει στη συμβολή των δοκαριών του.

Έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πιστοποιεί τον πολύ καλό δεύτερο γύρο του και τον «Δικέφαλο» να χάνει έδαφος στην προσπάθεια να πλησιάσει στην πρώτη δυάδα, μετά και τη νίκη της ΑΕΚ.