Skip to main content

Βαθμός «χρυσάφι» για τη Λαμία στο Βόλο

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό στη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη κατηγορία πήρε απόψε η Λαμία στο Βόλο μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Πανθεσσαλικό.

Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Super League. Βόλος και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα βαθμό από ”χρυσάφι” στη μάχη που δίνουν για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και να παραμείνουν στη κατηγορία.

Η Λαμία ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά και στο 5′ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν προ κενής εστίας ο Ασκόφκσι έστειλε την μπάλα άουτ. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ήταν πιο απειλητική και στο 38′ άνοιξε το σκορ με τον Τσιλούλη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκλεψε από τον Πιρές, κουβάλησε την μπάλα και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 45′ η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε κοντά στο 2-0, με τον Κλέιμαν να διώχνει το σουτ του Αμπάντα.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος αντέδρασε, πίεσε την άμυνα της Λαμίας και στο 85′ έφτασε στο 1-1 όταν μετά από λάθος του Αμπάντα, ο Κούτσιας από κοντά έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι στα τελευταία δευτερόλεπτα έμειναν με δέκα έπειτα από αποβολή του Άλχο.