Skip to main content

Πρώτος και στη Μαδρίτη ο Τεντόγλου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Σταδιο Ειρήνης και Φιλίας

Στον τελευταίο αγώνα του πριν από το Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου ο «ιπτάμενος Έλληνας» πήρε την πρώτη θέση στο... ρελαντί στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πρώτευσε στο σημερινό μίτινγκ της Μαδρίτης με καλύτερο άλμα στα 8,15 μέτρα, στην πρόβα τζενεράλε πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ξεκίνησε με άλμα στα 7,86 μ., συνέχισε με 8,07 μ. και όταν είδε τον Τομπάιας Μοντλέρ να «προσγειώνεται» στα 8,14 μ. είχε έτοιμη απάντηση.

Στην τρίτη προσπάθεια ο κορυφαίος άλτης του κόσμου «έγραψε» 8,15 μέτρα, ενώ την ίδια επίδοση σημείωσε και ο Κουβανός Μάικελ Μάσσο βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη Μαδρίτη. Την τριάδα έκλεισε ο Σουηδός Μοντλέρ με τα 8,14 μ. της τρίτης του προσπάθειας.

Τελευταίος αγώνας πριν από την Κωνσταντινούπολη ήταν ο σημερινός και για την Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ ξεπέρασε στη Μαδρίτη τα 4,30 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Η 36χρονη πρωταθλήτρια ξεκίνησε από τα 4,15 μ. που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, συνέχισε με την πρώτη τα 4,30 μ. και είχε τρεις άκυρες στα 4,45 μέτρα.