Skip to main content

Η Ρεν προσκάλεσε 250 Ουκρανούς πρόσφυγες στο γήπεδό της

Ο σύλλογος της Βρετάνης προχώρησε σε αυτή την κίνηση ενόψει της ρεβάνς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Europa League, αλλά αυτή δεν ήταν η μοναδική πρωτοβουλία του.

Η Ρεν θα παίξει το ευρωπαϊκό μέλλον της για φέτος υποδεχόμενη την Πέμπτη (23/2) τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στον επαναληπτικό αγώνα για το πλέι οφ του Europa League.

Μετά την ήττα τους στον πρώτο αγώνα (2-1), την περασμένη εβδομάδα στη Βαρσοβία (Πολωνία), οι παίκτες του Μπρούνο Τζενέσιο θα πρέπει να νικήσουν μπροστά στο κοινό τους με διαφορά δύο τερμάτων για να προκριθούν.

Όπως έκανε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν υποδέχτηκε τη Ντιναμό Κιέβου στη φάση των ομίλων (2-1), η ομάδα της Βρετάνης κάλεσε Ουκρανούς πρόσφυγες πολέμου να παρακολουθήσουν τον αγώνα και όπως ανακοίνωσε, θα είναι 250 τα άτομα στις εξέδρες του «Roazhon Park».

Επίσης, έχουν συγκεντρωθεί 100.000 ευρώ για να χρηματοδοτήσουν την αγορά ενός ασθενοφόρου που θα παρουσιαστεί αυτή την Πέμπτη στην αποστολή της Σαχτάρ μετά την προπόνησή της.

Ένα εορταστικό δείπνο θα πραγματοποιηθεί επίσης στο στάδιο της Ρεν προς συγκέντρωση άλλων κεφαλαίων για την Ουκρανία, η οποία αγωνίζεται για περισσότερο από ένα χρόνο ενάντια στην εισβολή της Ρωσίας στο έδαφός της.