Skip to main content

Η Μάντσεστερ Γ. αυξάνει τις τιμές των διαρκείας μετά από 11 χρόνια

REUTERS/Molly Darlington

Από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 οι τιμές των «μαγικών χαρτιών» για το «Ολντ Τράφοντ» θα λάβουν αύξηση 5%.

Περίοδος σημαντικών ειδήσεων για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που διανύουμε, με πρώτο απ΄ όλα το ερώτημα για την πώληση της εταιρείας από την οικογένεια Γκλέιζερ, την οποία επιθυμούν οι οπαδοί των Red Devils εδώ και πολλά χρόνια.

Ωστόσο, δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο για την τελευταία απόφαση που έλαβε ο ιστορικός σύλλογος του Μάντσεστερ: από την επόμενη σεζόν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την παρακολούθηση των αγώνων στο «Ολντ Τράφορντ» θα αυξηθούν κατά 5%.

Μετά από 11 σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανεβάζει την τιμή για να καλύψει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του, παρουσιάζοντας την καμπάνια για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της σεζόν 2023-24.

Η αγγλική εταιρεία εξήγησε επίσης τον λόγο της αύξησης, αναφέροντας αύξηση 40% στο κόστος (σε σχέση με τα τελευταία 5 χρόνια) που επιβαρύνει τους αγώνες στο «Ολντ Τράφορντ» και 11% μόνο τους τελευταίους 12 μήνες.

Η μέτρια αύξηση της τιμής για τη σεζόν 2023-24 είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργεί σε βιώσιμη βάση.

«Διατηρήσαμε τις αυξήσεις τιμών πολύ κάτω από τον τρέχοντα ρυθμό πληθωρισμού. Οι τιμές των εισιτηρίων στο “Ολντ Τράφορντ”, μαζί με τις τιμές φαγητού και ποτών την ημέρα του αγώνα, θα συνεχίσουν να είναι από τις φθηνότερες στην Πρέμιερ Λιγκ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Ωστόσο, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που προορίζονται για άτομα κάτω των 16 ετών και για νέους παραμένουν αμετάβλητες, επιπλέον της έκπτωσης 50% για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ηλικίας 65 ετών και άνω.

Τις επόμενες ημέρες, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του τρέχοντος έτους θα λάβουν ένα email με όλες τις αλλαγές που επιφέρονται στο εισιτήριο διαρκείας από την επόμενη σεζόν, χωρίς τα ποσά που θα πρέπει να πληρώσουν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ για να εγγραφούν στο εισιτήριο διαρκείας από την επόμενη χρονιά.