Skip to main content

Νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια για τον Ατρόμητο

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο ύστερα από τέσσερις αναμετρήσεις, καθώς στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής επιβλήθηκε στο Περιστέρι του Λεβαδειακού με 1-0 και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν κυριάρχησε από νωρίς και με κινητήριο μοχλό τον Γκονζάλες έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο 11΄ ο Ρομπάιγ πλάσαρε λίγο άουτ και στο 22΄ σε φάση διαρκείας ο Ροτάριου γύρισε την μπάλα, ο Τζοβάρας δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, ο Ρομπάιγ ενεπλάκη στη φάση και σούταρε αλλά ο Γκροφ απόκρουσε.

Στο 33΄ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα, όταν ο Γκονζάλες με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Ροτάριου κι εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα.

Στο 52΄ το τελείωμα του Κιάρτανσον πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο 58΄ η αριθμητική ισορροπία διαφοροποιήθηκε, όταν ο Βήχος (είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο) είδε δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό και αποβλήθηκε, αφήνοντας τον Λεβαδειακό με παίκτη λιγότερο.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Αγκιμπού Καμαρά τον οποίο σταμάτησε ο Γκροφ, ενώ το ίδιο έκανε στο 77΄ απέναντι στον Καμαρά, από τα τρία μέτρα.

Ο Καμαρά είχε δοκάρι στο 83΄ ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία για το βαθμό στο 86΄, όταν η κεφαλιά του (ολομόναχου) Τσάπρα από φάουλ του Λιάγκα ανάγκασε τον Γιαννιώτη να αποκρούσει σε δύο χρόνους.