Skip to main content

Super League: Σούπερ ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα

INTIME NEWS

Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στη Super League.

H 23η αγωνιστική άνοιξε την αυλαία της με την ισοπαλία στο Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα(1-1) και με την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου (2-0) και συνεχίζεται σήμερα Κυριακή(19/2) με το μεγάλο ντέρμπι στη Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να κλέβει την παράσταση.

Οι δύο «δικέφαλοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται στο -6 και να έχουν και ένα παιχνίδι περισσότερο. Από την άλλη η Ένωση θέλει να κάνει ένα «διπλό» τίτλου, να μειώσει στο -1 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας να διεκδικήσει και τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τη Λαμία και για την ομάδα του Μίτσελ δεν έχουν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες, αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους το φετινό πρωτάθλημα.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας  ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς πιο άνετοι όσον αφορά την παραμονή τους στη κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι που έχουν κάνει σπουδαία αποτελέσματα με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.

Συνοπτικά:

16:00: Λαμία-Oλυμπιακός (CosmoteSport1)

19:30: Παναιτωλικός-Iωνικός (Cosmote Sport 1)

20:30: ΠΑΟΚ-AEK (Novasports Prime).