Skip to main content

Χωρίς νικητή ο αγώνας των «Ζωσιμάδων»

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα δικαιολόγησαν τη… φήμη τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Για το αρκαδικό συγκρότημα ήταν το ενδέκατο «Χ» στην περίοδο, ενώ για τους γηπεδούχους το ένατο.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με γκολ από τα… αποδυτήρια, όταν στο 2ο λεπτό ο Ριέρα εκτέλεσε φάουλ από αριστερά κι έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Τσιντώτα, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 0-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισορρόπησε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και στο 35΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζίμα από τον Καρμόνα, με τον Εραμούσπε να αποδεικνύεται αλάνθαστος από τα 11 βήματα και να ισοφαρίζει στο 37΄.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας διατήρησε την κατοχή αλλά δεν είχε σπουδαίες φάσεις. Οι Πελοποννήσιοι ανέβασαν την απόδοσή τους προς το τέλος, αλλά δύο φορές ο Κρεσπί (70΄, 77΄) και μία ο Σίτο (81΄) αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ ο Τσιντώτας απέκρουσε (με τα πόδια) το πλασέ του Ζουγλή στο 90΄.

Η ισοπαλία φάνηκε στο τέλος να ικανοποιεί και τους δύο αντίπαλους, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβουν τα πλέι οφ αλλά την ίδια στιγμή έχουν και μια καλή διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.