Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί μέχρι τη δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε κλαμπ στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου 2022.
Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στη φυλακή, μιας και η έφεσή του απορρίφθηκε. Το δικαστήριο έκρινε πως είναι ύποπτος φυγής και δεν μπορεί να είναι ελεύθερος ούτε με το βραχιολάκι εντοπισμού.
Στο συμπέρασμα του εισαγγελέα έπαιξε ρόλο η οικονομική δυνατότητα του Άλβες ενώ υπάρχουν στοιχεία που είναι αρκετά επιβαρυντικά σε σχέση με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












