Skip to main content

Ο Κομάν «στοίχειωσε» ξανά την Παρί

REUTERS/Christian Hartmann

Μ γκολ του Γάλλου επιθετικού η Μπάγερν έφυγε με τη νίκη από το Παρίσι και βρίσκεται κοντά σε άλλη μια πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν επέστρεψε για να στοιχειώσει ξανά την Παρί Σεν Ζερμέν, βοηθώντας την Μπάγερν Μονάχου να νικήσει με 1-0 την πρωταθλήτρια Γαλλίας στο «Παρκ ντε Πρενς», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Champions League.

Γεννημένος στο Παρίσι και γαλουχημένος ποδοσφαιρικά στην Παρί, ο Γάλλος διεθνής επιθετικός σημείωσε το μοναδικό γκολ όταν η Μπάγερν νίκησε τη γαλλική ομάδα στον τελικό του Champions League το 2020, ενώ τη νύχτα της Τρίτης ήταν και πάλι ο μοναδικός σκόρερ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει χάσει πια πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις το 2023, κράτησε το «μηδέν» στο πρώτο ημίχρονο αλλά δέχθηκε το γκολ από τον Κομάν στο 53΄ και δεν κατάφερε να αντεπιτεθεί, παρά το γεγονός ότι τελείωσε το παιχνίδι με τους Μπαπέ, Νεϊμάρ και Μέσι, ενώ η Μπάγερν κατέληξε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Παβάρ στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ αντιμετωπίζει τώρα την προοπτική ενός δεύτερου συνεχόμενου αποκλεισμού στους «16», στις 8 Μαρτίου στο Μόναχο, αν και η εμφάνιση του Μπαπέ, ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε πολλές ελπίδες.