Skip to main content

Έμφραγμα στο 90΄+4 για τον ΠΑΟΚ

Με δύο γκολ από το 90ό λεπτό και ύστερα, ο Αστέρας Τρίπολης άφησε «ξερή» την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην Τρίπολη και στο «Θ. Κολοκοτρώνης» διεξήχθη το… θρίλερ της φετινής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη και τους βαθμούς έως το 90ό λεπτό, καθώς προηγούνταν με 2-0, αλλά μέσα σε τρία λεπτά δέχθηκε δύο γκολ και ο Αστέρας πανηγύρισε μια ανέλπιστη ισοπαλία (2-2).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απώλεσε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς και, πλέονν, βρίσκεται στο -7 από την κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα. Στο 6’ και ύστερα από κόρνερ ο Νάσμπεργκ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Ολιβέιρα που τη γύρισε και ο Νορβηγός με πλασέ έκανε το 1-0.

Με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω σε ένα αμφίρροπο και θεαματικό παιχνίδι, στο 36’ το σουτ του Νάρεϊ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου και στο 39΄ ο Κρεσπί έβγαλε σέντρα στον Σίτο, ο οποίος έπιασε το βολέ με το αριστερό, αλλά ο Ζίβκοβιτς με το ένα χέρι κατάφερε να αποκρούσει και με τη βοήθεια του δοκαριού στη συνέχεια να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του.

Ο Αστέρας άρχισε να πιέζει τον ΠΑΟΚ μετά το 70ό λεπτό αλλά ήταν οι φιλοξενούμενοι που έφτασαν στο 0-2 με τον Τόμας στο 82΄, από γύρισμα του Σοάρες.

Όλα έδειχναν ένα άνετο «διπλό» σε μια έδρα που δεν πέρασε νικηφόρα κανένας από τους «μεγάλους» φέτος, όταν στο 90΄ ο Σίτο μείωσε σε 1-2. κι έδωσε κάποιες αμυδρές ελπίδες.

Κι ενώ όλοι ανέμεναν το τριπλό σφύριγμα του Τσαγκαράκη, στο 90΄+4 ο Ατιένθα υπέγραψε μια απίθανη επιστροφή σκοράροντας το 2-2 με κεφαλιά, από τη σέντρα του Τασουλή.