Skip to main content

Αγκαλιά με τα πλέι οφ ο Βόλος

Οι Θεσσαλοί νίκησαν 2-1 τον Ατρόμητο και τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου αύξησαν τη διαφορά από τους διώκτες τους.

Ο Βόλος νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1 στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και ουσιαστικά «αγκάλιασε» τη συμμετοχή στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος, σε αντίθεση με την ομάδα των δυτικών προαστίων που είδε τον ίδιο στόχο να μακραίνει πια πολύ, ειδικά από τη στιγμή που έχασε για δεύτερη φορά από τους Θεσσαλούς.

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε στη μετριότητα, με μόλις δύο στιγμές άξιες λόγου. Η πρώτη στο 19ο λεπτό, όταν ο Πιρές απέτυχε να σκοράρει με πλασέ από το δεύτερο δοκάρι και η δεύτερη στο 31ο, με τον Άλχο να προσπαθεί να απομακρύνει αλλά να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Βόλου και τον τερματοφύλακά του (Κλέιμαν) να ξεφυσά ανακουφισμένος.

Το σκορ στο θεσσαλικό στάδιο άνοιξε στο 56΄ ο Λούνα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, για να ισοφαρίσει ο Ατρόμητος στο 77΄ με τον Τζοβάρα να παίρνει το ριμπάουντ στην ασθενή απόκρουση του Κλέιμαν σε κεφαλιά του Κιάρτανσον (1-1).

Στο 85΄ ο τερματοφύλακας του Βόλου έβγαλε το σουτ Ρομπάιγ, στο 87΄ ο Ρομπάιγ αντί να τελειώσει τη φάση προτίμησε να πασάρει στον Κιάρτανσον που δεν πρόλαβε την μπάλα και τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκάτζι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-1 για το συγκρότημα της Μαγνησίας.