Skip to main content

Τέλος από τη Σαουθάμπτον ο Τζόουνς

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ουαλό προπονητή ήταν η χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς.

Με μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος κι εκείνη απέναντι στην εξίσου «ταλαιπωρημένη» Έβερτον, την τελευταία θέση στην Premier League (15 β.) και στο -4 για την έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο Νέιθαν Τζόουνς δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι άλλο.

Οι «Άγιοι» ανακοίνωσαν σήμερα (12/2) την απόλυση του Ουαλού τεχνικού, τρεις μήνες αφότου είχε προσληφθεί από την ομάδα της νότιας ακτής για να αντικαταστήσει στον πάγκο τον Ραλφ Χάσενχουτλ.

Η Σαουθάμπτον έφτασε στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, όμως στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να «σταυρώσει νίκη», με αποκορύφωμα το χθεσινό παιχνίδι στην έδρα της, στο «Σεντ Μέρις».

Οι «Άγιοι» υποδέχθηκαν τη Γουλβς και προηγήθηκαν στο 24΄ με τον Αλκαράθ. Τρία λεπτά αργότερα βρέθηκαν μάλιστα να έχουν και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Λεμίνα, αλλά ακόμη και με τις ευνοϊκότατες αυτές συνθήκες το τέλος του αγώνα τούς βρήκε ηττημένους (1-2)!

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο Ρούμπεν Σέλες θα αναλάβει την προπόνηση και θα προετοιμάσει την ενδεκάδα για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου, με την Τσέλσι.