Skip to main content

Έφυγε με βαθμό από την Ήπειρο ο Ιωνικός

Η πειραϊκή ομάδα απέχει πλέον 3 βαθμούς από την ουραγό Λαμία, με παιχνίδι περισσότερο.

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ιωνικό, στη μοναδική αναμέτρηση πρωταθλήματος του Σαββάτου (11/2) που ήταν και η εναρκτήρια της 22ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Νικαιώτες παραμένουν αήττητοι από την ημέρα που στον πάγκο τους κάθισε ο Μιχάλης Γρηγορίου χτίζοντας ένα μικρό αλλά πολύτιμο σερί μετά τις νίκες επί της Λαμίας εκτός και του Άρη στη Νεάπολη.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι από το 66ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ρομαό με δύο  κίτρινες κάρτες, ενώ κακή στιγμή στο παιχνίδι των Ιωαννίνων ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Παμλίδη.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει ρυθμό και συγκινήσεις με εξαίρεση τη φάση στο 42ο λεπτό, όταν το σουτ του Μπάλαν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Δευτερόλεπτα ύστερα ο Παμλίδης προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά αλλά μετά το άλμα πάτησε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο, τραυματίστηκε στο πόδι και αποχώρησε με φορείο.

Καλύτερο το δεύτερο μισό, ξεκίνησε με σούπερ ευκαιρία για τον Ιωνικό όταν η η κοντινή κεφαλιά του Καμπράλ κατέληξε στα χέρια του Σούλη, ενώ στο 58΄ ο Μπάλαν αστόχησε σε κενή εστία!

Στο 66΄ ο Ρομαό άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, όταν δέχθηκε δεύτερη κίτρινη (σε πέντε λεπτά). Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση και στο 74΄ το αξιόλογο σουτ του Μορέιρα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 90΄ ο Χουτεσιώτης έβγαλε το σουτ του Μπακαδήμα και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η προσπάθεια του Τζίμα κατέληξε στη ρίζα της δοκού.