Skip to main content

«Μπλε» για άλλον ένα χρόνο ο Τιάγκο Σίλβα

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες και την εμπειρία του στους Λονδρέζους ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τιάγκο Σίλβα ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία του με την Τσέλσι και θα παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως τον Ιούνιο του 2024.

Το ανακοίνωσε ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου, καθώς το τρέχον συμβόλαιο του Βραζιλιάνου διεθνή κεντρικού αμυντικού έληγε το φετινό καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Τσέλσι», δήλωσε ο 38χρονος πρώην παίκτης των Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν.

«Όταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο εδώ (2020 από την Παρί Σεν Ζερμέν) υποτίθεται ότι θα  ήταν μόνο για ένα χρόνο. Ωστόσο, είμαι στο τέταρτο έτος», πρόσθεσε.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να το φανταστώ, αλλά είναι πραγματικά μια εξαιρετική στιγμή για μένα».

Ο Τιάγκο Σίλβα μπήκε στο αεροπλάνο για να περάσει τον Ατλαντικό και να προσγειωθεί στην Ευρώπη, για πρώτη φορά, το 2004.

Το 2006 επέστρεψε στην Βραζιλία για τη Φλουμινένσε, από την οποία αποχώρησε το 2009 με προορισμό την Ιταλία και τη Μίλαν.

Με τους Λομβαρδούς κατάκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας το 2011, ενώ μετά τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν (2012) σήκωσε επτά φορές το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Στη συνέχεια ακολούθησε η περιπέτεια στην Αγγλία με την Τσέλσι, με τη φανέλα της οποίας πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League, το 2021.