Skip to main content

Συνεχίζεται η αναστολή του πρωταθλήματος στη Super League 2

Το σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής αποφάσισε επ΄ αόριστον αναστολή στη διοργάνωση και συγκρότησε επιτροπή για συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς.

Το σημερινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε ομόφωνα να συνεχίσει επ΄ αόριστον την αναστολή του πρωταθλήματος, ενώ θα δημιουργηθεί επιτροπή που θα αναλάβει τις συζητήσεις με φορείς αρμόδιους για την επίλυση του θέματος, το οποίο προέκυψε μετά τη διανομή των χρημάτων από την φορολόγηση των παικτών του Στοιχήματος.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικώς, ο συνεταιρισμός αναφέρει ότι αν αποδειχθεί ότι υπάρχουν Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες – μέλη του που λαμβάνουν μέρος στη χειραγώγηση αγώνων, θα κινήσει τις διαδικασίες για την αποβολή τους από το πρωτάθλημα.

Την επιτροπή αποτελούν ο πρόεδρος της Λίγκας (Λεουτσάκος) και οι πρόεδροι των ΠΑΕ ΑΕΛ (Νταβέλης), Απόλλων Σμύρνης (Μονεμβασιώτης), Καλλιθέα (Τσιολέκας), Νίκη Βόλου (Παπακωνσταντίνου) και Κηφισιά (Πρίτσα).

Όπως επισημαίνεται, «αν δεν υπάρξει δίκαιη λύση καθίσταται ανέφικτη η συνέχιση του πρωταθλήματος, γεγονός που θα αποτελέσει μελανό στίγμα στην ιστορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας».

Και η δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική επαγγελματική Λίγκα της χώρας καταλήγει:

«Είμαστε πάντα δεκτικοί στο συνεχή και εποικοδομητικό διάλογο και ελπίζουμε, έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, όλοι οι αρμόδιοι φορείς να αντιληφθούν τα προβλήματα βιωσιμότητας της Super League 2 και να συμβάλουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό για την εξεύρεση λύσεων, ώστε να πετύχουμε το αμοιβαία επωφελές τόσο για την Πολιτεία όσο και για εμάς».