Skip to main content

Η Λίβερπουλ λανσάρει συλλογή αφιερωμένη στον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Με την ευκαιρία του πολύ μεγάλου ρεκόρ που σημείωσε ο άσος των Λέικερς (πρώτος σκόρερ στο NBA), η Λίβερπουλ λανσάρει εορταστική συλλογή προς τιμήν του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε από προχθές (7/2/2023) ο μπασκετμπολίστας με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο άσος των Λος Άντζελες Λέικερς έφτασε τους 38.390 πόντους στην καριέρα του ξεπερνώντας το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, που είχε σημειωθεί πριν από σχεδόν 40 χρόνια.

Δοθείσης της ευκαιρίας, η Λίβερπουλ αποφάσισε να λανσάρει μια εορταστική συλλογή προς τιμήν του. Η Λίβερπουλ ελέγχεται από την Fenway Sports Group, η οποία σχετίζεται με τον ΛεΜπρον και τον συνεργάτη του, Μάβερικ Κάρτερ.

Οι δυο τους παρέχουν την τεχνογνωσία τους στον κόσμο του αθλητισμού και των μέσων ενημέρωσης, ενώ η εταιρεία τους, SpringHill, μπορεί να υπερηφανεύεται για εμπορικές σχέσεις με brands όπως η Nike, η Amazon και η Disney.

Ακριβώς από αυτή την άποψη πρέπει να εξεταστεί η νέα σειρά ρούχων που φέρνει σε συνέργεια τις μάρκες Λίβερπουλ και ΛεΜπρόν Τζέιμς, η οποία ονομάζεται ακριβώς συλλογή Liverpool FC x LeBron. Σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια των Λέικερς, μάλιστα, ο ΛεΜπρόν έκανε… προεπισκόπηση των παπουτσιών LFC Nike Lebron XX Low.

Επιπλέον, φόρεσε μια φανέλα LFC LeBron, η οποία διαθέτει μαύρη βάση με σκούρες γκρι ρίγες που τονίζονται με κόκκινες αυλακώσεις. Οι λεπτομέρειες μέσα στις ρίγες περιείχαν δύο σχεδόν ημιδιαφανή ακρωνύμια που αντιπροσωπεύουν τη Λίβερπουλ και τον ΛεΜπρόν: YNWA και SFG.

Στη φανέλα φιγουράρει επίσης το εμβληματικό σήμα της Λίβερπουλ, το swoosh της Nike και το στέμμα του ΛεΜπρόν.

Μετά την κυκλοφορία μόνο των υποδημάτων, η συλλογή Liverpool FC x LeBron διαθέτει πλέον την πρώτη σειρά ρούχων που φορούν παίκτες των «Κόκκινων», όπως οι Χέντερσον, Μπέκερ, Ρόμπερτσον και Καρβάλιο.

naftemporiki.gr