Skip to main content

NBA: Σούπερ deal για τους Σανς, πήραν τον Κέβιν Ντουράντ

Έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του NBA πρόσθεσαν στο ρόστερ τους οι Φίνιξ Σανς, καθώς έκαναν δικό τους, τον Κέβιν Ντουράντ.

Μεταγραφική «βόμβα» στο NBA, καθώς οι Φίνιξ Σανς συμφώνησαν με τους Μπρούκλιν Νετς σε μία ιστορική ανταλλαγή και έκαναν δικό τους, τον Κέβιν Ντουράντ, έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Μετά την αποχώρηση του Κάιρι Ίρβινγκ, οι Νετς έβγαλαν στη βιτρίνα και τον KD.

Οι Σανς άρπαξαν την ευκαιρία, προσέφεραν τους Μικάλ Μπρίτζις, Καμ Τζόνσον, Τζε Κράουντερ και τέσσερα picks πρώτου γύρου σε μελλοντικά drafts και πρόσθεσαν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που αλλάζει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα.

Ο Ντουράντ που έχει φέτος 29.7 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ ανά παιχνίδι αναμένεται να συνθέσει μία φανταστική τετράδα στους ”ήλιους” μαζί με τους Ντέβιν Μπούκερ, Ντεάντρε Έιτον και Κρις Πολ.

Η ομάδα του Φίνιξ βρίσκεται στη 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με 30-26 και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, με τη προσθήκη του Ντουράντ γίνεται ένα από τα σύνολα που θα διεκδικήσουν με καλές πιθανότητες το φετινό τίτλο.