Skip to main content

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Χριστοδουλόπουλο

Ο έμπειρος διεθνής επιθετικός θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της μακεδονικής ομάδας στην οποία θα παίξει έως το τέλος της εφετινής περιόδου.

Η μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Άρη, έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, είναι επίσημη και οριστικοποιήθηκε με την ανακοίνωση των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης.

Ο 36χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση πριν από λίγες ημέρες, δημιουργεί με την ένταξή του στον μακεδονικό σύλλογο ένα σπάνιο ρεκόρ καθώς θα έχει αγωνιστεί πια και στους πέντε μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους, αφού πριν τον Άρη είχαν προηγηθεί, κατά σειρά, οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Το 2012 έκανε το βήμα στο εξωτερικό και στην Ιταλία, όπου για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με τις φανέλες των Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια.

Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, πανηγύρισε το πρωτάθλημα στη δεύτερη χρονιά του με την Ένωση και αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα για το 2018.

Μετά τον Ολυμπιακό έπαιξε στον Ατρόμητο (2020-21), για να ακολουθήσει το τελευταίο ενάμιση έτος η παρουσία του στην Ανόρθωση, όπου κατέγραψε 53 συμμετοχές, 15 γκολ και 5 ασίστ.