Skip to main content

O αντιπρόεδρος της Χατάισπορ επιβεβαίωσε τη διάσωση του Ατσού

REUTERS/Scott Heppell

Από τα πλέον επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε η πληροφορία πως ο ποδοσφαιριστής της Χατάισπορ, Κριστιάν Ατσού, ανασύρθηκε ζωντανός από ερείπια μετά τον φονικό σεισμό στη Τουρκία.

Η Τουρκία ζει εφιαλτικές στιγμές μετά τον φονικό σεισμό που είναι υπεύθυνος για τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. Μετά από κάθε διάσωση στα ερείπια, η φλόγα της ελπίδας αναζωπυρώνεται και μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο ποδοσφαιριστής της Χατάισπορ, Κριστιάν Ατσού.

Ο Γκανέζος διεθνής άσος που έχει φορέσει κατά το παρελθόν την φανέλα της Πόρτο, της Έβερτον και της Νιούκαστλ ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους, καθώς το σπίτι στο οποίο έμενε, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Την Δευτέρα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για διάσωσή του, κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ, Μουσταφά Οζάτ σε παρέμβαση του στον ραδιοφωνικό σταθμό Radyo Gol.

«Ο Κρίστιαν Ατσού ανασύρθηκε από τα ερείπια αλλά τραυματισμένος. Ο Τανέρ Σαβούτ, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, είναι δυστυχώς ακόμα κάτω από τα ερείπια. Ζυγώνουμε προς το τέλος των πιο επικίνδυνων ωρών» ήταν τα λόγια του.