Skip to main content

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, 2-0 τη Λαμία

(ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Με γκολ των Κλεϊνχέισλερ και Σπόραρ ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τη Λαμία και επέστρεψε στη κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ένα ματς περισσότερο από την ΑΕΚ.

Μετά τις 15 Ιανουαρίου και το πέρασμα από τα Γιάννενα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε απόψε στις νίκες, επικρατώντας επί της Λαμίας με 2-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου. To ”τριφύλλι” με ένα γκολ του Κλεϊνχέισλερ και ένα του Σπόραρ έκανε το καθήκον του και επέστρεψε στη κορυφή, με ένα ματς περισσότερο από την ΑΕΚ.

Στην αρχή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βέργο αλλά ο Μπρινιόλι μπλόκαρε στο 14′. Στο ίδιο λεπτό οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν σωστά και με ταχύτητα και μετά από πάσα του Ιωαννίδη ο Κλεϊνχέισλερ σε κενό τέρμα άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία μπήκε πιο δυνατά, απείλησε την εστία του Παναθηναϊκού αλλά και πάλι ο Ιταλός κίπερ είχε την απάντηση στην ευκαιρία του Βέργου στο 52′. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 65′ όταν ο Στάνκο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι ”πράσινοι” πίεσαν, είχαν δοκάρι με τον Πούχατς στο 67′, μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη στο 71′ και τελικά στο 90’+2′ κατάφεραν με κεφαλιά του Σπόραρ να διαμορφώσουν το τελικό 2-0.