Skip to main content

«Διπλό» του Παναιτωλικού στον Βόλο

Οι Αγρινιώτες έφυγαν με τρεις βαθμούς από τη θεσσαλική πρωτεύουσα, αφού προηγουμένως χρειάστηκε να κάνουν την ανατροπή.

Ο Παναιτωλικός έφυγε με το «διπλό» από τον Βόλο, του οποίου επιβλήθηκε το άκρως «χορταστικό» 3-2 στο Πανθεσσαλικό στάδιο (με ανατροπή) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, που όπως και η προηγούμενη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του νεαρού φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Η αποψινή ήταν η έβδομη ήττα για τον θεσσαλικό σύλλογο στα τελευταία εννέα παιχνίδια του, ενώ τα «Καναρίνια» επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από τρία παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18΄ με τον Τσιρίνος, μετά την ασταθή απόκρουση του Στεργιάκη σε σουτ του Ντέλετιτς, για να ισοφαρίσουν οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου στο 39΄ με τον Σενγκέλια.

Στο 58΄ ο Στεργιάκης ανέτρεψε τον Οζέγκοβιτς στην περιοχή, αλλά διόρθωσε το λάθος του αποκρούοντας το πέναλτι του Μπαριέντος στο 62΄.

Στο 66΄ ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να κερδίσει πέναλτι (μαρκάρισμα Ντέλετιτς σε Χατζηθεοδωρίδη), με τον Ζοάο Πέδρο να νικά τον Κλέιμαν για το 1-2, στο 68΄.

Πέντε λεπτά αργότερα από φάουλ του Σενγκέλια ο Μαλής με προβολή έγραψε το 1-3, για να μειώσει ο Βόλος στο 90΄+6 με τον Μεθκίδα στο τελικό 2-3.