Skip to main content

Mε πρωταγωνιστή τον Φαν Βέερτ ο Βόλος σταμάτησε το σερί του Παναθηναϊκού

Με τον Τόμας Φαν Βέερτ να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να πετυχαίνει δύο γκολ, ο Βόλος νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό και σταμάτησε το νικηφόρο σερί των πρασίνων στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν κάθε λάθος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 45′ μετά από συζητήσιμη απευθείας κόκκινη στον Φακούντο Σάντσες, από τον Ολλανδό ρέφερι της αναμέτρησης, Ντένις Χίγκλερ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά είχαν μεγάλη προχειρότητα στις τελικές προσπάθειες.

Ένα μεγάλο λάθος του Κότσιρα στο 34′, έδωσε την ευκαιρία στον Φαν Βέερτ να κλέψει την μπάλα και σε κενή εστία από πλάγια θέση να ανοίξει το σκορ. H αποβολή στον Σάντσες στο φινάλε του σαρανταπενταλέπτου έγειρε την πλάστιγγα ξεκάθαρα υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος παίζοντας με παίκτη παραπάνω δεν απειλήθηκε καθόλου, είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Τσοκάνη και στο 76′  έκανε και το 2-0 με τον Ολλανδό επιθετικό του.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 92′ με πέναλτι του Παλάσιος αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ορόζ από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.