Skip to main content

Όλα τα βλέμματα στη φιλική τιτανομαχία του Μέσι με τον Ρονάλντο

Φωτ. αρχείου (REUTERS/Albert Gea)

Απόψε στο Ριάντ η μεικτή των Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ με αρχηγό τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει τη Παρί του Λιονέλ Μέσι.

Για 37η και πιθανότατα τελευταία φορά, οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές των τελευταίων είκοσι ετών, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα τεθούν αντιμέτωποι, θα πατήσουν στο ίδιο χορτάρι, σε μία αναμέτρηση που περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης.

Απόψε στο Ριάντ(19:00) o CR7 ως αρχηγός της μεικτής ομάδας των Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας θα κοντραριστεί με τη Παρί του Λιονέλ Μέσι στο πλαίσιο του «Riyadh Season Cup». Μίας διοργάνωσης που έχει ένα και μόνο παιχνίδι όπου οι καλύτεροι παίκτες των δύο πιο σπουδαίων συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας παίζουν με το γαλλικό κλαμπ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα, αναμένεται να γίνει το ντεμπούτο του Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να παίζει για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, καθώς κουβαλούσε τιμωρία δύο αγωνιστικών από την Premier League.

Από κει και πέρα αξίζει να σημειώσουμε τα εξής:

  • Η Παρί θα βάλει στα ταμεία της 10 εκατομμύρια ευρώ από τη συμμετοχή της σε αυτό το φιλικό.
  • Ένας Σαουδάραβας κροίσος ξόδεψε 2.6 εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει δει από κοντά μετά το ματς τους δύο παγκόσμιους θρύλους του αθλήματος.
  • Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τις πλατφόρμες της Παρί. Μπορεί κάποιος, δηλαδή, να το παρακολουθήσει live σε YouTube, Facebook, Twitch.

naftemporiki.gr