Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδος: Οι πρώτες «μάχες» για τα προημιτελικά

Με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει, ξεκινά σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη «μάχη» διεκδικώντας μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ρίχνονται σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, οκτώ ομάδες στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 14:00 με τη μεγάλη έκπληξη του φετινού τουρνουά, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να φιλοξενεί τη Λαμία ενώ στις 17:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στην Opap Arena με στόχο να… καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στους ”4”. Η ομάδα της Φθιώτιδας και η Ένωση είναι τα τεράστια φαβορί σε αυτά τα ζευγάρια.

Στη συνέχεια της ημέρας και συγκεκριμένα στις 19:00 ο Ολυμπιακός παίζει με τον Άρη στο Καραϊσκάκη. Οι ”ερυθρόλευκοι” νίκησαν τους ”κίτρινους” τη Κυριακή για το πρωτάθλημα με 1-0 και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας έρχεται στις 20:30. Στη Τούμπα σε μία επανάληψη του περσινού τελικού, ο ΠΑΟΚ διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια των δύο ομάδων για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Υπενθυμίζουμε στα ημιτελικά θα συναντηθούν οι νικητές των ζευγαριών:

  • Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία vs ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
  • ΑΕΚ-Πανσερραϊκός vs Ολυμπιακός-Άρης

Το σημερινό πρόγραμμα:

  • 14:00 Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία (CosmoteSport1)
  • 17:30 ΑΕΚ-Πανσερραϊκός (CosmoteSports3)
  • 19:00 Ολυμπιακός-Άρης (CosmoteSports2)
  • 20:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (CosmoteSport1)

naftemporiki.gr