Skip to main content

Σάκκαρη: Θέλω την κορυφή και ένα Grand Slam

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τους στόχους της ενόψει του Australian Open.

Η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει τη Δευτέρα(16/1) στη μάχη του Australian Open κόντρα στη Κινέζα, Γουέ Γουάν και μίλησε στο ελληνικό πρόγραμμα του SBS για τα όνειρα, τους στόχους και τη πορεία της στο τένις.

«Και τα δυο τα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, και τα δύο τα θέλω πάρα πολύ. Και τη κορυφή και ένα Grand Slam. Με τη διαφορά που έχουμε με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, θέλει χρόνο. Πέρυσι δεν είχα τις καλύτερες επιδόσεις μου στα Grand Slams, αλλά φέτος έχω κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, ενώ έχω μάθει και πολλά πράγματα από την περσινή σεζόν» είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με τον τρόπο ζωής της και την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στα παιχνίδια της:

«Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη βασικά, μου αρέσει που ταξιδεύω, που μπορώ και ζω αυτές τις στιγμές, όλα αυτά τα συναισθήματα μέσω του αθλήματός μου. Δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα έκανα κάποια αλλαγή στη ζωή μου. Δεν μπορεί κανένας μας να έχει παράπονο από τους Έλληνες. Είναι απίστευτο αυτό που μας προσφέρουν σε κάθε αγώνα. Όσο περισσότεροι έρθουν, τόσο το καλύτερο. Πάντα οι πρώτοι γύροι στα Grand Slam είναι δύσκολοι, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι ήρεμη και θα περιμένω αύριο όλη την ελληνική κοινότητα στο γήπεδο».

naftemporiki.gr