Skip to main content

Άνετο πέρασμα του Παναθηναϊκού από το Βόλο και τώρα ντέρμπι

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου τον Βόλο με 2-0 χάρη σε γκολ των Τσέριν και Σπόραρ και στα προημιτελικά θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ.

Η πρόκριση για τα προημιτελικά είχε κριθεί από το 3-0 της Λεωφόρου αλλά ο Παναθηναϊκός ήθελε ακόμη μια νίκη στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο Βόλο για να φτιάξει τη ψυχολογία του μετά την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Οι «πράσινοι» το πέτυχαν, φεύγοντας νικητές με 2-0 από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας χάρη στα τέρματα των Τσέριν και Σπόραρ.

Στο πρώτο μέρος το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο, είχε δύο καλές στιγμές με τον Βέρμπιτς και τελικά άνοιξε το σκορ με τον Τσέριν στο 41′.

Μετά από ωραία ενέργεια του Ιωαννίδη που γύρισε σωστά την μπάλα προς τον Σλοβένο μέσο, εκείνος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, ο Παναθηναϊκός βρήκε περισσότερους χώρους και είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με Σπόραρ και Παλάσιος.

Τελικά, το 2-0 ήρθε στο 80′. Ο Μπερνάρντ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σάντσες πήρε τη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Σπόραρ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τους «8», όπου θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ στα μεγάλα ντέρμπι για την πρόκριση στα ημιτελικά.