Skip to main content

Στον πάγκο της ΑΕΚ έως το 2028 ο Ματίας Αλμέιδα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στη δουλειά του Αργεντινού, «δένοντάς» τον με συμβόλαιο ζωής.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δηλώσει ότι «τον τρελαίνει» το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

Η εκτίμησή του για τον Αργεντινό τεχνικό είναι μεγάλη, δεδομένη και μετουσιώθηκε σε πράξη επεκτείνοντας το συμβόλαιο της Ένωσης με τον παλαίμαχο Αργεντινό διεθνή για την επόμενη πενταετία.

Η αρχική συμφωνία θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024, επεκτείνεται όμως πια έως το τέλος του 2028, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στον 49χρονο Αλμέιδα και τη δουλειά του, που άλλωστε φαίνεται στο γήπεδο κι ας μετρά μόνο έξι μήνες στον πάγκο του συλλόγου.

Η υπογραφή των σχετικών συμβολαίων έγινε την Τρίτη (10/1) παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (11/1) αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με την Κηφισιά.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!»,  αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.