Skip to main content

Γιοβάνοβιτς: Δεχθήκαμε ένα γκολ που μπαίνει σπάνια

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επισήμανε ότι η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης για να φτάσει στον τελικό στόχο της.

Το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού στο εφετινό πρωτάθλημα διακόπηκε στη 17η αγωνιστική της Super League από την ΑΕΚ, που υποχρέωσε τους «πράσινους» στην πρώτη ήττα τους.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εστίασε στον τρόπο που επιτεύχθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα, ενώ ερωτηθείς για το αν το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Σέρβος τεχνικός απάντησε καταφατικά.

«Σίγουρα… Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κινδυνεύαμε, δεν αισθανθήκαμε πίεση. Μας έλειπε λίγο καλύτερη τελική πάσα στις φάσεις που θα μπορούσαμε να είμαστε πιο απειλητικοί», σχολίασε.

Και πρόσθεσε: «Δεχθήκαμε ένα γκολ που σπάνια μπαίνει. Από το χέρι του διαιτητή σε δύο φάσεις, από την στιγμή που είχαμε διακοπή εξαιτίας του τραυματισμού του παίκτη. Είναι σπάνιο γκολ. Είναι λίγο αδικαιολόγητο».

Όσο για το αν εξέφρασε κάποιο παράπονο στον Πορτογάλο διαιτητή Αντόνιο Νόμπρε; «Δεν έχει καμία σχέση. Η ΑΕΚ νίκησε, προχωράμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για να φτάνουμε στον τελικό στόχο».