Skip to main content

Στην πέμπτη θέση με «τριάρα» ο Άρης

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης και «σκαρφάλωσαν» στην πέμπτη θέση προσπερνώντας τον Βόλο, που νωρίτερα είχε γνωρίσει βαριά ήττα (0-4) από τον Ολυμπιακό.

Θεωρητικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στον αγωνιστικό χώρο όμως ο Άρης το έκανε εύκολο… Οι «κίτρινοι» νίκησαν εύκολα με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και προσπέρασαν τον Βόλο, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση.

Στην επιστροφή του Άκη Μάντζιου στη Θεσσαλονίκη, ως αντίπαλος του Άρη αυτή τη φορά, οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου άνοιξαν το σκορ στην πρώτη ουσιαστική απειλή που δημιούργησαν στην περιοχή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ήταν το 19ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της άμυνας των Αρκάδων ο Μάνου Γκαρθία σούταρε συρτά εκτός περιοχής κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 32΄ οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν, όταν ο Μαζικού από τα αριστερά γύρισε στον Γκρέι, εκείνος σούταρε και η μπάλα έφτασε στον Νταρίντα, ο οποίος γύρισε στον Φαμπιάνο που απλώς την έσπρωξε στην εστία.

Στο 63΄ ο Αστέρας πέτυχε γκολ με τον Ρεγκίς αλλά δεν μέτρησε, καθώς ο Γκαρντάβσκι, ο οποίος έδωσε την πάσα τον Ισπανό, ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε την μπάλα.

Ο Άρης διαχειρίστηκε το προβάδισμά του, βρήκε χώρους απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο και σε μία αντεπίθεση έφτασε στο τελικό 3-0, όταν ο Μαντσίνι βρήκε τον Καμάτσο κι εκείνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.