Skip to main content

Πέρασε με Βέρμπιτς από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες κόντρα σε Ιωνικό και ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε απόψε στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό χάρη σε γκολ του Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες κόντρα σε Ιωνικό και ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε απόψε στις νίκες. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς στο 35′.

Στο πρώτο ημίωρο ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, αδυνατούσε να εκμεταλλευθεί τη κατοχή της μπάλας και ο Λεβαδειακός απείλησε δύο φορές. Τα σουτ του Τορό και του Μουτίνιο μπλόκαρε ο Μπρινιόλι και το ”τριφύλλι” ανεβάζοντας την απόδοσή του από το 30′ και έπειτα, κατάφερε να σκοράρει.

Στο 35′ ο Σπόραρ βγήκε στη πλάτη της άμυνας, γύρισε στον Βέρμπιτς κι εκείνος άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά στις καθυστερήσεις ο Στογιάνοβιτς νίκησε τον Παλάσιος και ο Σπόραρ σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παλάσιος δεν κατάφερε στο 55′ να κάνει το 2-0 και ο Λεβαδειακός στο 64′ με τον Βρακά έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπρινιόλι να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι πίεζαν, το ”τριφύλλι” όμως χωρίς να απειληθεί άλλη φορά πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.