Skip to main content

Mάχη «αιωνίων» στη Euroleague

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/INTIME

O Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ(30/12, 21:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague.

Mε ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στους «αιωνίους» του ελληνικού αθλητισμού θα κλείσει το πρόγραμμα της Euroleague για το 2022. Απόψε το βράδυ στις 21:00(Novasports Prime), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στη τρίτη φετινή τους συνάντηση, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν μέχρι στιγμής το απόλυτο των νικών.

Οι γηπεδούχοι(6-9) θέλουν την νίκη για να βάλουν τέλος σε ένα σερί τριών συνεχόμενων ηττών στη διοργάνωση, ώστε να έχουν ελπίδες για την οκτάδα ενώ οι φιλοξενούμενοι(9-6) επιθυμούν το ροζ φύλλο αγώνα για να «χτίσουν» ένα σερί που θα τους επαναφέρει στη πρώτη τετράδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, για τον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολος ο Νέιτ Γουόλτερς ενώ για τον Ολυμπιακό θεωρείται σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του καλύτερού του παίκτη, Σάσα Βεζένκοβ που ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς.

Διαιτητές του ντέρμπι θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), ο Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και ο Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).