Skip to main content

Ισοπαλία 1-1 μεταξύ Λαμίας και ΠΑΣ: Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας οι δύο ομάδες

INTIME SPORTS

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1 και δεν κατάφεραν να πάρουν σημαντική βαθμολογική «ανάσα», παραμένοντας στα χαμηλά της Super League.

«Καίγονταν» για νίκη Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά με το αποψινό 1-1 παρέμειναν στα χαμηλά στρώματα της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο oι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δώσουν ρυθμό στο παιχνίδι, οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την μεγάλη στιγμή στο 29′. Ο Παντελάκης, όμως, σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων με κεφαλιά.

Η Λαμία ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και ο Μπεχαράνο στο 66′ άνοιξε το σκορ με ωραία προβολή. To προβάδισμα των «κυανολεύκων» δεν κράτησε για πολύ. Στο 74′ μετά από κεφαλιά του Παντελάκη, ο Κορνέζος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 78′ μάλιστα ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή αλλά ο Σταματελόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει στο τετ-α-τετ.

H αναμέτρηση δεν «ξεκόλλησε» από το 1-1 στα τελευταία λεπτά, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και να αποτυγχάνουν να φύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 39, ΑΕΚ 35, ΠΑΟΚ 29, Ολυμπιακός 29, Άρης 25, Βόλος 25, Ατρόμητος 19, Παναιτωλικός 16, Αστέρας Τρίπολης 14, ΟΦΗ 11, Λεβαδειακός 11, ΠΑΣ Γιάννινα 11, Λαμία 10, Ιωνικός 8.