Skip to main content

Ο Γκρέι «καθάρισε» για τον Άρη: 1-0 τον Παναιτωλικό

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Ο Άρης νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χάρη στο γκολ του Άντι Γκρέι.

Στη πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Άρης που επικράτησε εντός έδρας επί του Παναιτωλικού με 1-0. Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με ένα γκολ του Άντι Γκρέι έφτασαν στο «τρίποντο».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν ανώτερος, είδε το VAR να του ακυρώνει δύο γκολ του Γκρέι ως οφ-σάιντ ενώ στο 12′ ο Ματέο Γκαρσία έχασε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Παναιτωλικός κράτησε το μηδέν στο ημίχρονο, με τον Ανέστη να διώχνει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάλμα στο 45’+1′.

Οι «κίτρινοι» πήραν το προβάδισμα, πιστοποιώντας την υπεροχή τους στο 52′. Μετά από σέντρα του Μαντσίνι, ο Γκρέι πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Στο 68′ ο Φλόρες έσωσε πάνω στη γραμμή τον Παναιτωλικό από το δεύτερο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση για την ισοφάριση. Εξαίρεση η προβολή του Πέδρο στο 81′ που πέρασε άουτ. Ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μανού Γκαρθία στο 78′ ενώ ο Γκρέι σε κενή εστία πλάσαρε άουτ στο 82′.

Το 1-0 υπέρ των «κιτρίνων» έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και έστειλε την ομάδα του Πάρντιου στους 25 βαθμούς.