Skip to main content

Mπαπέ: Έδωσα συγχαρητήρια στον Μέσι, δεν ασχολούμαι με τον Μαρτίνες

REUTERS/Carl Recine

Ο Κιλιάν Μπαπέ μίλησε για τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ, την σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι και τους πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Με χατ-τρικ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε τα πάντα για την Γαλλία αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει το δεύτερο Μουντιάλ της καριέρας του. Ο σούπερ σταρ της Παρί αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Αργεντινή, στο συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι αλλά και στους πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχω πρόβλημα με τους πανηγυρισμούς. Δεν ξοδεύω ενέργεια σε τόσο ανώφελα πράγματα, το σημαντικό για μένα είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για το κλαμπ και περιμένουμε τον Λιονέλ Μέσι ώστε να συνεχίσουμε να σκοράρουμε και να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Μίλησα με τον Μέσι μετά τον τελικό. Του έδωσα συγχαρητήρια. Ήταν αυτό που κυνηγούσε μια ολόκληρη ζωή. Όπως ήταν και για μένα, αλλά εγώ απέτυχα. Πρέπει όμως πάντα να είσαι καλός παίκτης, και στις ήττες. Προσωπικά, δεν θα το χωνέψω ποτέ. Ο σύλλογός μου, όμως, δεν είναι υπεύθυνος για την αποτυχία της εθνικής, προσπαθώ λοιπόν να επιστρέψω με την πιο θετική ενέργεια».

naftemporiki.gr