Skip to main content

«Μπλόκο» στη Νίκαια για τον Παναθηναϊκό

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες στη Νίκαια, ο Ιωνικός τον ''τιμώρησε'' με τον Άοσμαν στο φινάλε και τον υποχρέωσε σε απώλεια βαθμών μετά το αποψινό 1-1.

Στη πρώτη σημαντική απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα υποχρέωσε απόψε τον Παναθηναϊκό, ο Ιωνικός στη Νίκαια. Το ”τριφύλλι” που σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να… καθαρίσει το παιχνίδι, έμεινε στο 1-1 κόντρα στο ”αστέρι” και έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να τον πλησιάσει στους έξι βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά, ήταν ανώτερος και στο 14′ άνοιξε το σκορ. Ο Ιωαννίδης σούταρε, ο Χουτεσιώτης απέκρουσε και ο Μπερνάρντ πήρε το… ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βραζιλιάνος άσος έδωσε την τέλεια πάσα στον Παλάσιος αλλά το σουτ του Αργεντινού βρήκε στο δοκάρι. Από το ημίωρο και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν αλλά το ”τριφύλλι” δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και στο 34′ είχε την εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρντ που πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, ώστε να βάλουν ακόμη πιο στέρεες βάσεις νίκης. Ο Ιωαννίδης, ο Τσέριν και ο Σπόραρ δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε κλασσικές ευκαιρίες και ο Ιωνικός στο 84′ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Άοσμαν με ωραία ντρίμπλα πάνω στον Κώτσιρα και τέλειο σουτ έκανε το 1-1.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Παναθηναϊκός πίεσε αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν μέχρι τέλους τον βαθμό.