Skip to main content

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη

Μετά την ήττα από την Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την υπέρβαση και να φύγει απόψε(16/12, 21:30, Novasports) με το ροζ φύλλο αγώνα από την έδρα της Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός(6-7) ολοκληρώνει απόψε την «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία, έχοντας μία πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στη Μπαρτσελόνα(9-4).

Το ”τριφύλλι” μετά την ήττα από την Βαλένθια στο φινάλε, θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο που έχει ως στόχο την κατάκτηση της Euroleague και ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στη διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Γκριγκόνις και Μποχωρίδη ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ως αμφίβολο τον Αμπρίνες.

Από κει και πέρα, ο Ράντονιτς σχολιάζοντας την αποψινή αναμέτρηση, υπογράμμισε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα ενός σπουδαίου αντιπάλου. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με ταξίδια και συνεχόμενα ματς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε ενέργεια σε αυτό το παιχνίδι. Απέναντί μας θα είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Μίροτιτς ο οποίος επανήλθε και είναι ένας αθλητής που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να παλέψουμε γνωρίζοντας πως έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή».

naftemporiki.gr