Skip to main content

Ο Ριβάλντο ελπίζει να κατακτήσει ο Μέσι το Μουντιάλ

REUTERS/Annegret Hilse

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος εξέφρασε ιπποτικά τον θαυμασμό του για τον ηγέτη της Εθνικής Αργεντινής, μαζί και την ευχή να είναι εκείνος που θα σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Λιονέλ Μέσι αξίζει να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και να οδηγήσει την Αργεντινή στη δόξα, στον τελικό της Κυριακής.

Ο λόγος δεν ανήκει σε κάποιον Αργεντινό φίλαθλο ή σε έναν συμπαθούντα την «Αλμπισελέστε», απεναντίας τον εξέφρασε ένας παραδοσιακός αντίπαλος των Αργεντινών, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο: ο Ριβάλντο.

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ κι έδωσε την ασίστ στον Άλβαρες για το τελικό 3-0 στον χθεσινό ημιτελικό με την Κροατία, ισοφάρισε το ρεκόρ όλων των εποχών του Λόταρ Ματέους με 25 συμμετοχές στη διοργάνωση κι έγινε ο πρώτος στην Ιστορία που σκόραρε και μοίρασε ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια Μουντιάλ.

Ακόμη, το πέμπτο γκολ του στο Κατάρ και συνολικά 11ο στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον έχρισε κορυφαίο σκόρερ της Εθνικής στη διοργάνωση, οπότε με τη Βραζιλία να έχει αποκλειστεί στα προημιτελικά (από την Κροατία), ο Ριβάλντο ελπίζει ότι ο Μέσι θα σηκώσει το τρόπαιο.

«Δεν έχουμε πια τη Βραζιλία ή τον Νεϊμάρ σε αυτόν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οπότε θα είμαι με την Αργεντινή. Δεν υπάρχουν λόγια για σένα Λιονέλ Μέσι», έγραψε ο Ριβάλντο στο Instagram.

«Σου άξιζε ήδη να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής πριν, αλλά ο Θεός τα ξέρει όλα και θα σε στέψει αυτή την Κυριακή. Αξίζεις αυτόν τον τίτλο για αυτό που είσαι και για το υπέροχο ποδόσφαιρο που έπαιζες πάντα. Σου βγάζω το καπέλο. Ο Θεός να σε έχει καλά», πρόσθεσε.