Skip to main content

Mουντιάλ 2022: Πέθανε δημοσιογράφος την ώρα που κάλυπτε το Αργεντινή-Ολλανδία

REUTERS/Peter Cziborra TPX IMAGES

Ο 48χρονος δημοσιογράφος, Γκραντ Γουόλ, κατέρρευσε στο «Lusail Stadium» την ώρα που εργαζόταν για τη μετάδοση του αγώνα Αργεντινή-Ολλανδία και έχασε την ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν.

Σοκ στο Κατάρ! Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Γκραντ Γουόλ, πέθανε την ώρα που κάλυπτε το παιχνίδι της Ολλανδίας με την Αργεντινή στο «Lusail Stadium». Ο 48χρονος ρεπόρτερ που έχει εργαστεί στο CBS Sports και το Sports Illustrated έχασε τις αισθήσεις του και ύστερα από προσπάθεια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γουόλ πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει ότι στην αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Ουαλία είχε φορέσει ένα μπλουζάκι υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και οι αρχές του Κατάρ των είχαν θέσει υπό κράτηση για μισή ώρα.

Μάλιστα, ο αδελφός του, Έρικ, έκανε λόγο για απειλές που δέχονταν ο γνωστός δημοσιογράφος και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της δολοφονίας!

«Ο αδερφός μου ήταν υγιής. Μου είπε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του. Δεν πιστεύω πως ο αδερφός μου πέθανε έτσι απλά. Πιστεύω ότι τον σκότωσαν. Και εκλιπαρώ για οποιαδήποτε βοήθεια».