Skip to main content

Ολυμπιακός: Με τη Βίρτους Μπολόνια για την όγδοη νίκη στη Euroleague

INTIME/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τη Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports) στο ΣΕΦ σε ένα παιχνίδι όπου το ροζ φύλλο αγώνα είναι μονόδρομος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Με στόχο την νίκη για να παραμείνει στη τετράδα και να μην ανοίξει η διαφορά του από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού και θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και στη Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν απέναντί τους δύο πρώην παίκτες τους. Τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Ντάνιελ Χάκετ, με τον Μπαρτζώκα να πλέκει το εγκώμιο της ιταλικής ομάδας.

«Δεν θα ήθελα να πω τα τετριμμένα αναφορικά με τον βαθμό δυσκολίας. Είναι δεδομένο πως πρόκειται για δύσκολο ματς. Αν δείτε τους παίκτες που έχει στην αποστολή της η Βίρτους για το αυριανό ματς, θα καταλάβετε το μέγεθος της ποιότητας της ομάδας. Έχει ποιότητα και εμπειρία όχι μόνο στο ρόστερ, αλλά και στον πάγκο. Οπότε είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως φυσικά όλοι περιμένουμε και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού για το κερδίσουμε».