Skip to main content

Η Ατλέτικο ορίζει τιμή για τον Ζοάο Φέλιξ

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με την Εθνική Πορτογαλίας στο Μουντιάλ, αλλά οι προστριβές στο σύλλογο με τον προπονητή του τον φέρνουν κοντά έξοδο, αλλά μόνο όποιος μπορεί να πληρώσει αδρά θα τον αποκτήσει.

Διατεθειμένος να αλλάξει ατμόσφαιρα από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κιόλας, ο Ζοάο Φέλιξ ξυπνά πολλές επιθυμίες στην Ευρώπη, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο άσος των συλλόγων, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου, φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο ομάδων κορυφαίου επιπέδου, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Άρσεναλ.

Ο Φέλιξ, βασικότατος στο αγωνιστικό πλάνο του Φερνάντο Σάντος σε αυτή την εντυπωσιακή Εθνική Πορτογαλίας, βρίσκεται σε διαμάχη με τον προπονητή του στους «Ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού μέσου Relevo ο Πορτογάλος επιθετικός δεν θα πωληθεί από το σύλλογό του αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά η Ατλέτικο.

Προς τούτο, ο σύλλογος της Μαδρίτης φρόντισε να κάνει γνωστό σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι κοστολογεί τον 23χρονο άσο του από 130 έως 140 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φέλιξ είχε αποκτηθεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, με τους Μαδρλένους να καταβάλουν στην Μπενφίκα 126 εκατομμύρια ευρώ. Είναι μέχρι τώρα η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, δεύτερη ακριβότερη για έφηβο και τέταρτη ακριβότερη γενικότερα όλων των εποχών.

Στην ισπανική ομάδα μετρά 94 εμφανίσεις και 24 γκολ, ενώ στην Εθνική Πορτογαλίας έχει καταγράψει 27 συμμετοχές και 4 τέρματα.

naftemporiki.gr